Sociální média jako nástroj elektronického ochodování - Svatošová, Veronika
Sociálne médiá v marketingovom pláne marketérov. Charakteristika sociálnych médií. Veková štruktúra účastníkov v sociálnych médiách. Elektronický obchod a sociálne médiá. Tržby českých internetových obchodov (2006-2009). Marketing vzťahov a sociálne médiá. Budovanie značky - branding. Marketing a sociálne siete.