Vplyv násilných obsahov PC hier na detského hráča - Škrivánková, Lucia
Vplyv počítačových hier na psychiku detského hráča. Možnosti prevencie obmedzenia týchto vplyvov - v európskom systéme pomocou PEGI a na Slovensku prostredníctvom projektu zodpovedne.sk.