Internetové výstavy vs. internetové veľtrhy - Schmidt, Peter, 1968-
Vývoj veľtrhov a výstav od klasických foriem k internetovým. Charakteristika veľtrhu a výstavy, virtuálny veľtrh. Prečo organizovať na internete veľtrhy alebo výstavy, výhody a nevýhody. Porovnanie internetovej výstavy s internetovým veľtrhom.