Víno môže byť útočiskom sklamaných investorov - Kardoš, Peter
Investície do vína ako relatívne bezpečný prístav v čase krízy. Vína pred fľaškovaním - En primeur. "Veľké vína" ako vhodná investícia. Zberatelia ochotní zaplatiť vysoké sumy. Drahé vína sa dajú sfalšovať. Kde víno kúpiť a kde predať. Výhody a nevýhody investovania do vína.