Opatrenia hospodárskej politiky eliminujúce rozmach tieňovej ekonomiky - Karabínoš, Stanislav
Oblasti existencie tieňovej ekonomiky a možnosti ich potláčania. Vybrané oblasti rozmachu tieňovej ekonomiky: dane a odvodové zaťaženie, korupcia, nelegálna práca a možnosti boja proti nim.