Odvodenie manažérskych systémov riadenia nákladov (MSRN 3), ich vzťah s ABC a manažérskym účtovníctvom - Petřík, Tomáš
Manažérske systémy riadenia nákladov (MSRN 2). Produktové nákladové účtovníctvo a cielenie. Nová kvalitatívna a kvantitatívna úroveň v manažérskych nákladových systémoch - manažérske systémy riadenia nákladov (MSRN 3). Moderné komplexné metódy riadenia firmy a hodnotenie výkonnosti (MBO, BSC) a ich koexistencia s ABC.