Lákavá biometrická evidencia zamestnancov je väčšinou protizákonná - Mičo, Tomáš
Čo sú biometrické údaje. Biometrické údaje ako identifikátory jednotlivca. Použitie biometrických údajov. Použitie biometrie na dochádzkový systém. Povinná osobitná registrácia zamestnávateľa. Protizákonné evidenčné systémy.