Finančná pozícia nefinančných podnikov - Strachotová, Anna
Zhodnotenie finančnej pozície a finančnej štruktúry slovenských podnikov so zamerianím na likviditu, ktorá sa viaže na schopnosť podnikov plniť svoje záväzky, ako aj na zadlženosť a finančnú páku, keďže nadmerný rast akumulovaného dlhu môže signalizovať veriteľom zvyšovanie rizika nesplácania. Vývoj od roku 2005 a zmeny, ktoré nastali v pozícii podnikov v súvislosti s recesiou.