Pozícia krajín BRICS vo svetovej ekonomike so zameraním na energetický sektor - Abdová, Mariam
Expandujúce krajiny BRIC - (BRIICS) (Brazília, Rusko, India, Indonézia, Čína, Juhoafrická republika) a ich obnoviteľné a neobnoviteľné zdroje energie. Problémy energetickej bezpečnosti sú v súčasnosti primárnou témou diskusií vo svete a krajiny BRICS sú v tomto ohľade zodpovedné za jej budúcnosť.