Rozpočtové organizácie a ich základné charakteristické znaky - Fabian, Štefan
Vymedzenie rozpočtových organizácií podľa Občianského zákonníka. Účel zriadenia rozpočtových organizácií. Druhy rozpočtových organizácií a ich hospodárenie.