Zostavenie modelov pre potreby riadenia rizika výkyvov v dopyte po finálnej produkcii - Devečka, Martin
Dôležitosť a možnosti riadenia rizika výkyvov v dopyte po finálnej produkcii prostredníctvom plánovania objednávaných množstiev a cien s využitím matematických a softvérových nástrojov. Zostavenie ekonometrických modelov a ich vyhodnotenie.