Ekonomický růst a konvergence rozšířené Evropské Unie - Abrhám, Josef
Objasnenie aktuálnych trendov a determinantov ekonomického rastu Európskej únie a zhodnotenie diferenciácie vo vnútri členskej základni. Smery a perspektívy reálnej konvergencie v rámci Európskej únie v kontexte dopadov svetovej finančnej krízy.