Obaly Bag-in-box - Vítek, Miloslav
Obalový systém Bag-in-box predstavuje moderný trend vo vývoji balenia, v preprave a skladovaní tekutín a viskóznych produktov v objeme od troch až do niekoľko sto litrov. Vývoj tejto obalovej techniky. Používané materiály. Objemy Bag-in-box. Rôzne typy Bag-in-box. Využívanie týchto obalov. Kritériá obalov.