Význam klastrov pri odstraňovaní regionálnych disparít - Siegl Kniežová, Ivana
Rastúci význam problematiky klastrov a klasterizácie v kontexte odstraňovania regionálnych disparít. Čoraz viac firiem pristupuje ku klasterizácii a internacionalizácii, čím sa zintenzívňuje konkurencia na medzinárodných trhoch. Algoritmus postupu riešenia regionálnych disparít.