Jak optimálně využít BI ve finančním sektoru? - Kadlec, Tomáš
Požiadavky na presné, konkrétne a včasné informácie vo finančnom sektore. Nástroje Business Intelligence (BI) a pomoc bankám pri spracovaní dát. Implementácia BI nástrojov a nákladová efektivita.