Alexander Gramblička: "Riešenie sa dá nájsť, ak ľudia premýšľajú nad tým čo robia" - Gáliková, Mona
Zakladateľ prvého slovenského internetového hypermarketu, Interstore, Alexander Gramblička. Začínajúci podnikateľ roka. Pobočky v Čechách aj v Maďarsku. Internetový trh a konkurencia.