Inovačná výkonnosť sektora služieb - SR v rámci EÚ: meranie a výsledky merania - Lattová, Dorota
Špecifiká inovácií v službách. Meranie inovačnej výkonnosti sektora služieb v krajinách Európskej únie. Inovačná výkonnosť sektora služieb v krajinách EÚ s dôrazom na SR. Inovačný index sektora služieb (SSII), jeho prínosy a nedostatky.