Projekty verejno - súkromného partnerstva (PPP projekty) - hybridné projekty, realizované projekty - Rolínová, Jana
Financovanie PPP projektov kombináciou s fondami EÚ - hybridné projekty. Možnosti financovania hybridných projektov prostredníctvom Operačných programov schválených pre SR na roky 2007 – 2013, ako aj priblíženie stavu implementácie už realizovaných PPP projektov v dopravnej infraštruktúre a pripravovaných PPP projektov v najbližších rokoch.