Profesionálny marketing - Pavlík, Ladislav
Marketing firmy ako široký pojem v ktorom sú zahrnuté všetky akcie od začiatku výroby až po konečné používanie produktu a následnú podporu verejnosti. Profesionáli v marketingu.