Kým spustíte reklamnú kampaň - Škutková, Jana
Premýšľanie o tom, ako sa s novým výrobkom alebo službou presadiť na trhu. Marketingová práca a reklamné nástroje. Internet ako potenciál pravidelnej elektronickej či poštovej komunikácie. Marketing a direct mail.