Vplyv finančnej krízy na reformu úverových nástrojov Medzinárodného menového fondu - Jankovská, Anežka
Súčasná štruktúra devízových úverov Medzinárodného menového fondu. Nové prvky v pravidelných devízových úveroch Medzinárodného menového fondu. Nové prvky v špeciálnych úveroch a koncesívnych úveroch Medzinárodného menového fondu. Vývoj objemu devízových úverov Medzinárodného menového fondu.