Tendencia vývoja štruktúry školského systému v SR - Bartalosová, Erika, 1986-
Štruktúra školské systému a náplň jednotlivých typov škôl. Materské školy a dynamika ich vývoja od roku 2003 v jednoltivých krajoch SR. Vývoj počtu materských škôl podľa zriaďovateľa od roku 2003. Štatistické údaje o štátnych, súkromných a cirkevných základných školách. Vývoj štruktúry stredných škôl v SR. Vývoj počtu vysokých škôl v SR. Vývoj počtu absolventov vysokých škôl. Mladí ľudia a nezamestnanosť.