Mikroekonomické dopady prebiehajúcej fiškálnej konsolidácie na domácnosti SR - Psárska, Marianna
Problematika vplyvu resp. dopadov prebiehajúcej fiškálnej konsolidácie na domácnosti v SR. Fiškálna konsolidácia, jej ciele, opatrenia a jej prípadné všeobecné dopady na ekonomiku. Situácia domácností a sledovanie makroekonomických veličín, ktoré s nimi a s dopadmi fiškálnej konsolidácie priamo súvisia. Zhrnutie a zosumarizovanie problematiky.