Personálny audit v organizáciách - Jurčíková, Júlia
Ľudské zdroje - kapitál firmy, ktorý ovplyvňuje dianie a procesy v spoločnosti. Čo je to audit. Fázy auditu. Personálny audit - čiastočný, funkčný audit. Ciele personálneho auditu. Metódy a nástroje využívané pri personálnom audite. 360-stupňová spätná väzba. Assessment centrum. Profesijná psychodiagnostika. Typy psychologických testov. Príklady z praxe.