Možnosti komunikácie slovenských bánk na sociálnych sieťach - Smolková, Marína
Potenciál sociálnych sietí. Banky a sociálne siete, nevýhody. Zásady komunikácie na sociálnych sieťach. Možnosti komunikácie na sociálnych sieťach. Budúcnosť sociálnych sietí.