Daň z finančných transakcií a odvodová povinnosť banky - Hölcz, Róbert
Marketingové produkty bankového sektora a bankové operácie. Najdôležitejšia funkcia peňazí a mechanizmus fungovania súčasných peňazí. Opatrenia v bankovom sektore, ktoré majú fungovať na pricípe Fondu ochrany vkladov.