Zmeny v bezpečnosti a ochrane zdravia pri práci - Adamček, Dušan
Novela zákona č. 124/2006 Z. z. o bezpečnosti a ochrane zdravia pri práci a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov platná od 1. januára 2012. Zákon č. 470/2011 Z. z., ktorým sa dopĺňa zákon č. 124/2006 Z. z. Redukcia povinností zamestnávateľa a podnikajúcich fyzických osôb. Poskytovanie rekondičných pobytov po novom. Zlepšenie informovanosti verejnosti. Legislatívno-technické úpravy a ďalšie zmeny. Praktické príklady.