<An> Announced regime switch: optimal policy for the transiton period - Brázdik, František
Prístup k modelovaniu ohlásenej zmeny typu monetárneho režimu. Analýza zmeny režimu monetárnej politiky a model malej otvorenej ekonomiky. Optimálny režim monetárnej politiky v prechodnom období a jeho vplyv na makroekonomickú stabilitu.