Regulácia lobingu v podmienkach Európskej únie - Vongrej, Marián
Nevyhnutnosť dôslednejšej inštitucionalizácie lobingu v podmienkach EÚ. Samoregulácia lobingu. Regulačné opatrenia v rámci Európskej únie. Register zástupcov záujmových skupín a kódex správania sa lobistov. Plusy a mínusy profesionálnych kódexov.