Ozdravenie financií mesta je prvoradé rozhovor s primátorom mesta Bratislavy, Ing. Milanom Ftáčnikom - Janek, Miroslav
V rozhovore s primátorom mesta Bratislavy, Ing. Milanom Ftáčnikom, o hlavných úlohách, ktoré by chcel vyriešiť a splniť do ukončenia svojho volebného obdobia.