[Ekonómia] - Vongrej, Marián
Recenzia na učebnicu, ktorá oboznamuje čitateľa so stručným a ľahko pochopiteľných exkurzom do vývoja ekonomického myslenia a ekonomickej vedy, počnúc antikou a merkantilizmom až po ekonomické myslenie v druhej polovici 20. storočia.