Zoznámte sa: Energia - Kultan, Jaroslav, 1960-
Označenie pojmu energia ako schopnosti fyzikálnej sústavy konať prácu a miera všetkých foriem pohybu hmoty. Druhy energií podľa obnoviteľných zdrojov a možnosti ich využitia na Slovensku.