Cesta automobilového priemyslu smeruje k elektromobilom - Dubeňová, Beata
Vyspelé a rozvíjajúce sa automobilové trhy výrobcov originálnych zariadení (OEM). Optimalizácia spaľovacích motorov (ICE) a ponuka vyššej efektivity pre znižovanie emisií uhlíka. Predaj automobilov a dopyt po elektromobiloch. Nové technológie a skryté rezervy.