Národní státy, nadnárodní instituce a trhy: důsledky jejich interakcí pro hospodářskou politiku - Malý, Jiří
Dopady hodnotenia konkurencieschopnosti na národné štáty a podobu ich hospodárskych politík. Dôsledky ratingových hodnotení pre národné štáty a ich hospodárskopolitické opatrenia.