Analýza dlhodobého vývoja poľnohospodárskej výroby v Slovenskej republike - Prachár, Ivan
Príčiny dlhodobého poklesu poľnohospodárskej výroby na Slovensku po roku 1989. Tento pokles je v článku ilustrovaný len jedným ukazovateľom, a to dlhodobým poklesom výroby mäsa.