Počitač v biznise - dobrý sluha, nie zlý pán - Burák, Emil
Obrovský informačný boom nárastu počítačov a ich využívanie pri práci s informáciami. Efektívnosť zvládnutia a analyzovania podstatných informácií. Osvedčené komunikačné kanály. Degradovanie komunikačnej zručnosti.