Přehodnocení ekonomických perspektiv Evropské unie koncem roku 2011 - Sereghyová, Jana
Pohľad na oslabovanie dynamiky ekonomického rastu vo všetkých členských štátoch Európskej únie. Makroekonomické prognózy.