Budúca perspektíva agrárnej zamestnanosti na Slovensku - Buchta, Stanislav
Článok na základe analýzy vývoja agrárnej zamestnanosti predikuje potenciálny pohľad na túto oblasť na programové obdobie rokov 2014-2020 (t.j. obdobie, o ktorom sa v súčasnosti široko diskutuje v súvislosti s reformou SPP EÚ).