Environmentálne záťaže a čo s nimi - Szabó, Sylvia
Na základe predbežných štúdií a odhadov sa na Slovensku nachádza približne tridsať tisíc potenciálnych zdrojov znečistenia. Základným krokom na systémové riešenie tohto problému je prijatie zákona č. 409/2011 Z.z. o niektorých opatreniach na úseku environmentálnej záťaže, s účinnosťou od 1. januára 2012. Vymedzenie pojmov. Kto nesie následky. Zdedená záťaž. Pokuty.