Klíčové faktory ekonomické výkonnosti lázeňských zařízení na Slovensku - Kondrashov, Alexy
Kúpelná starostlivosť a jej typy. Pojem wellness. Spa industry, výboj, ponuka a dopyt. Porovnanie výsledkov kúpelných zariadení na Slovensku.