Pracovné vzťahy v obecnej samospráve a ich právna úprava - Thurzová, Marta
Charakter pracovných vzťahov v obecnej samospráve. Obec ako zamestnávateľ. Pracovnoprávne postavenie starostu a poslanca. Charakter a právny rámec výkonu kunkcií.