Regionálne disparity na trhu práce a východiská k zvyšovaniu zamestnanosti vidieckeho obyvateľstva - Hudáková, Monika
Regionálne disparity - jeden z najväčších problémov Slovenska podľa EÚ. Článok analyzuje podmienky podnikania MSP, poukazuje na výhody a nevýhody malého a stredného podnikania, na prekonávanie regionálnych disparít a na východiská k zvyšovaniu zamestnanosti vidieckeho obyvateľstva. Odporúčania na zlepšenie podnikateľského prostredia a podnikania v MSP.