Hospodárenie príspevkových organizácií v zriaďovateľskej pôsobnosti obce - Ľaliková, Anna
Subjekty verejnej správy. Definícia príspevkovej organizácie. Hospodárenie s verejnými prostriedkami. Podnikateľská činnosť.