Verejná správa a jej úloha pri rozvoji malého a stredného podnikania - Gecíková, Ivana
Popis úlohy územnej samosprávy v rozvoji MSP v podmienkach SR. Analýza sa zameriava zvlášť na vplyv VÚC, popis ich kompetencií a podporných funkcií pri MSP a zvlášť na obce ako reprezentantov miestnej samosprávy.