Splnilo zavedenie systému programového rozpočtovania svoje očakávania? - Kozovský, Dušan
Modernizácia rozpočtového procesu. Systém programového rozpočtovania v podmienkach územnej samosprávy na Slovensku. Význam a logika programového rozpočtovania v praxi územnej samosprávy.