Komunikujete s úradmi elektronicky? - Hrašková, Zuzana
Elektronizácia verejnej správy a územnej samosprávy. Využívanie informačných a komunikačných technológií v územnej samospráve. Špecifiká informatizácie v územnej samosprávy.