Úloha hospodárskej politiky v krízovom období - Havettová, Miroslava
Obdobie ekonomickej krízy prináša pre hospodársku politiku nový výzvy. Sústreďuje sa na vytvorenie podmienok pre znovunastolenie rastu. Východiskom pre tento krízový stav je z pohľadu ponukovo orientovanej hospodárskej politiky tvorba a podpora podnikateľského prostredia, fungujúci inštitucionálny a právny rámec. Z pohľadu nového rastu sú pre podniky kľúčové investície do nových technológií a na druhej strane reálny kúpyschopný dopyt. Slovenská realita - inovácie v podnikoch, miera úspor.