<The> Impact of early retirement incentives on labor market participation: evidence from a parametric change in the Czech Republic - Kocourek, David
Vplyv zmeny vo výpočte predčasných starobných dôchodkov v Českej republike na participáciu mužov v preddôchodkovom veku na trhu práce.