Vplyv globálnej hospodárskej krízy na slovenský automobilový priemysel - Dudáš, Tomáš, 1976-
Vplyv globálnej hospodárskej krízy v rokoch 2008/09 na slovenský automobilový priemysel. Meniaca sa výrobná štruktúra slovenského automobilového priemyslu a zmeny v produktivite práce v odvetví. Problémy vo svetovom hospodárstve, a tým aj v slovenskom automobilovom priemysle.