Vytváranie podmienok pre spoločensky zodpovedné podnikanie a trvalo udržateľný rozvoj v SR - Žiačková, Vladimíra
Problematika vytvárania podmienok pre spoločensky zodpovedné podnikanie a trvalo udržateľný rozvoj zo strany štátu v Slovenskej republike. Vytváranie podmienok pre spoločensky zodpovedné podnikanie a stratégii podpory spoločensky zodpovedného podnikania na obdobie rokov 2011-2020.